Kinderopvang in en rond Leusden: flexibel en snel geregeld

In een tijd waarin regels aangescherpt en vergoedingen ingekrompen worden, is het prettig dat er ook instanties zijn die tegen de stroom inzwemmen. Gastouderbureau Lepelaar biedt kinderopvang in de regio Leusden in de vorm van gastouderopvang. Doordat kinderen in een huiselijke situatie worden opgevangen, is de opvangsituatie voor kinderen overzichtelijk en veilig. Dit geeft kinderen meer rust, waardoor de wentijd is een gastgezin vaak maar kort is.

VoorlezenNatuurlijk zijn er afspraken over breng- en haaltijden, maar in de praktijk zijn die veelal in overleg aan te passen aan de situatie van die dag. Door de kleinschalige opvang zijn gastouders vaak in staat om flexibel met de wensen van ouders om te gaan.

Elke gastouder heeft haar eigen opvangschema, waardoor het van geval tot geval verschilt hoe snel we je kind of kinderen kunnen plaatsen. Meld je aan gratis aan als vraagouder en we gaan voor je aan de slag!

Deze website

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.