Ook een gastouder is nooit klaar met leren

Als gastouder ben je een professional in je vak. Maar kennis kun je altijd blijven vergaren. Daarom organiseert Gastouderbureau Lepelaar twee keer per jaar een intervisieavond. Op een intervisieavond kijk je samen met andere gastouders naar een ingebrachte casus en wordt er samen gekeken naar oplossingen. Kennis en ervaringen worden samen gedeeld en op deze manier werken we aan kwaliteitsverbetering. In aanvulling houden we elk jaar een ouderavond voor de gastouders en alle ouders die in het teken staat van een actueel thema. De afgelopen jaren zijn onder andere gezonde voeding, conscious discipline en omgaan met de digitale wereld voorbij gekomen.


Logo pedagogische componentPedagogiek is een blijvend onderdeel van de Risico Inventarisatie die elk jaar bij de gastouders thuis door het gastouderbureau uitgevoerd wordt. Sinds dit jaar is Gastouderbureau Lepelaar lid van het KNGO, wat staat voor Kennisnetwerk Gastouderopvang. KNGO biedt gastouders en het gastouderbureau de mogelijkheid om zich blijvend te ontwikkelen. Voor gastouders is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om tegen korting De Pedagogische Component te behalen. Zo komt er meer pedagogiek in de gastouderopvang. Neem contact op met De Lepelaar voor de kortingscode.
Het uiteindelijke doel: samen groeien in professionaliseren en kwaliteit!
 

Deze website

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.