Gastouders zijn de spil waar het gastouderbureau om draait

Zonder gastouders geen gastouderopvang, en zonder gastouderopvang geen gastouderbureau. Als gastouder besteed je dagelijks aandacht aan de goede verzorging en begeleiding van de kinderen die aan je worden toevertrouwd. Kinderen ontwikkelen op allerlei gebieden - motorisch, sociaal-emotioneel, cognitief naast de spraakontwikkeling en basale ontwikkeling.

Als gastouder bij Gastouderbureau Lepelaar sta je achter ons pedagogisch beleid, wil je graag vanuit een plaatselijk karakter hoogwaardige kinderopvang bieden maar wil je vooral ook op een prettige en leuke manier de kinderopvang kunnen verzorgen. Ons is er alles aan gelegen om dat uit te laten komen, zodat je als gastouder je kan richten op die kinderopvang, en je zo min mogelijk energie hoeft te steken in de zaken daar omheen.

Informele contactmomenten

Een belangrijke manier waarop het plaatselijke karakter van Gastouderbureau Lepelaar naar voren komt is door de informele contactmomenten. Of het nu even langsfietsen is voor een formuliertje of een folder, een klein presentje aan het begin van de vakantie of een georganiseerde koffieochtend voor alle gastouders, juist die informele momenten waarop je elkaar even ziet en even de laatste dingetjes kan doorspreken voegen een ontastbaar maar plezierig element toe aan de samenwerking.

 

Deze website

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.