Gastouderbureau Lepelaar bemiddelt in de kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar

Op kinderen van een ander passen is een grote verantwoordelijkheid. Dat moet je goed regelen. Lepelaar is een kleinschalige Leusdense onderneming, dicht bij de gastouders en ouders. Met gastouderopvang waar een kind graag naar toe gaat. Waar je als ouders je kind met een gerust hart aan toevertrouwt. Want dat is de bedoeling.

Gastouderbureau Lepelaar is op 28 december 2004 door de gemeente Leusden opgenomen in het gemeentelijk register Wet Kinderopvang en is op 7 juli 2005 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-en Eemland.  GGD Eemland heeft sedert juli 2005 jaarlijks een inspectierapportage uitgebracht.

Waar staat Gastouderbureau Lepelaar voor?

Onze kernwoorden zijn: betrouwbaar, huiselijk en dichtbij, met als onderschrift: “Gastouderopvang – professioneel geregeld”. Hierdoor wordt de geboden kinderopvang gekenmerkt en hieraan ontleent de Lepelaar haar identiteit:

  • Betrouwbaar, omdat het gastouderbureau al meer dan 8 jaar bestaat en vanwege de kwaliteit van de geboden opvang.
  • Huiselijk, doordat de opvang in een huiselijke setting plaatsvindt, maar ook doordat kennismaking, evaluatie en ander contact ook gewoon op de bank met een kop koffie wordt gedaan.
  • Dichtbij, omdat wij ons tot doel stellen om vanuit persoonlijk contact in de nabije omgeving goede opvang te bieden. De Lepelaar richt zich dan ook specifiek op het bieden van opvang in en rond Leusden.

Wie zit er achter Gastouderbureau Lepelaar?

Sinds september 2011 wordt Gastouderbureau Lepelaar gerund door Agnes van de Kamp. Samen met haar man Tijmen heeft zij het gastouderbureau overgenomen. Agnes zorgt voor de dagelijkse zaken, terwijl Tijmen zich om de administratie en (online) urenregistratie bekommert. Agnes heeft jarenlange ervaring als leerkracht basisonderwijs, en heeft daarnaast een volledige post-HBO gedragsopleiding gericht op jonge kinderen afgerond.

Deze website

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.